Main Page Sitemap

Vuxna amning gömda


Jag har tackat.
Än en gång, nu, känner jag samma rädsla som så ofta förr och det finns inget som inte oroar och som inte får mig att ifrågasätta hans tillstånd om han hör mig om han är varm eller kall om han har ont om han andas.Friden efter det tygellösa raseriet.Spåren, som förbleknar men ändå dyker upp igen, i alla sammanhang.Ingen vet hur eller när.Vart den än beger sig, om den stiger eller sjunker, går den inte förlorad i feberyrseln, ett rov för medvetslösheten.Det är mitt eget fel.Tvetydighetens konst brohuvud, det leder oss tillbaka från ett avlägset förflutet till framtiden.Från baksidan av en skärm eller ett ogenomskinligt nästan kornigt mjölkaktigt glas, kan man förnimma skuggan som smulas sönder en yttre form som aldrig är hel, konturlös bara ett ögonblick innan den faller under en fåfänglig art.Jag lämnade dig sex rum live ensam.Men under tiden, är det en gejser, en fumarol, sprudlande vin.Varje generation avlöser den följande: en historia som fortsätter i en annan historia, en serie utan slut.Jag tar honom, nu, till son: han kommer att vara det du var, jag ska älska honom det lovar jag dig till och med ännu mer, om du inte ser det som en hädelse, i ditt namn och till ditt minne, för att inte.Vad har du för skäl?Så försvann jag ner i djupet för ovanpå modet lade sig resignationen, på självförtroendet mitt förakt och på min forna stolthet ja, skammen.Rörelsen ställs mot dess uppehåll, fullhet mot tomhet det positiva möter det negativa australiska kön kammar och på varje händelse följer en reaktion likvärdig och motsatt.Det finns inget mer för mig att göra, trots alla ansträngningar gay chat rum tampa och upprepade bekräftelser.Jag växte upp av en slump på ett underligt sätt: Far var otålig och långt borta också när han fanns bredvid mig, mor var nervös och dominant, betraktade mig som sin egendom, höll mig i sin handflata, hon tänkte på allt härskarinna över mina drömmar.Steg för steg en objuden gäst, som alltmer drog mig undan amning och blöjor, tappade jag sedan balansen och kände mig slutligen förminskad, där jag tumlade omkring vid hans gränser.Jag svek dig i dina förhoppningar, resignerad mot min vilja inför världens girighet och vanor.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap