Main Page Sitemap

Vilken typ av människor blir cam tjejer


vilken typ av människor blir cam tjejer

Vice: Vilken del av din kropp får oftast negativa kommentarer?
Själva kommentarerna jag har fått höra att jag ser ut som en reptil och live jävla cam att min hud är äcklig.
Sen är det folk som tycker synd om en eller ser äcklade ut, vilket jag har lärt mig att se skillnad på efter alla dessa.Terapi har verkligen hjälpt mig det har fått mig att acceptera att det här är min kropp och jag borde äga den.Hur har det påverkat dina relationer?Min nuvarande partner och mina ex har varit okej med dem.Och även om den stör folk och till och med mig själv ibland så har jag lärt mig att älska den.Först var det chockerande men sen blir man liksom van.Det inkluderar folk jag har sex med som inte håller på och säger åt mig att gå ner i vikt, utan talar om hur mycket de älskar min kropp istället.Created by: rebecka, remember to rate this quiz on the next page!Tyvärr kan det vara döva och hörselskadade chatt rum svårare professionellt.Despina, 33, vICE: Vad brukar folk säga till dig när de upptäcker att du genomgått mastektomi?Den typen av kommentarer kommer oftast från killar.Jag känner inte längre något behov av att dölja dem från ignoranta människor jag vill uppmana alla som genomgår något liknande att söka hjälp.Jag har lärt mig att acceptera det och älska min kropp.Mina kompisar är stöttande och generellt sett är min familj jättebra det finns dock några undantag.Jag pratade med fem kvinnor om hur de fått negativa kommentarer om deras kroppar för att de genomgått mastektomi, för hudproblem eller för att de inte gått ner i vikt.Det är en autoimmun sjukdom som kan blomma upp av stress och andra psykiska tillstånd.Jag hade inget bättre sätt att kommunicera de kamperna.Om jag går till stranden med en grupp människor som jag inte känner så bra till exempel, då har jag på mig något heltäckande.Och helt ärligt var cheferna ganska strikta med det mesta, speciellt tatueringar, så det kändes inte som att det bara var mig de var.Är du en superhjÄLTE, alernativ HJÄLTE, vardagshjÄLTE eller antik HJÄLTE?
Hur hanterar du den typen av kommentarer?Disclaimer: All content is provided for fun and entertainment purposes only.
Add Your Translation, help us translate this item into more languages.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap