Main Page Sitemap

Stöd grupp chat-rum


stöd grupp chat-rum

Jag vågar inte prata med en kurator eller någon annan.
Ja e bah fett ftee kön kammar ledsen, vet nt om det beror på att ja har jätte ont i knät men tar tabletter för det som nt hjäl Hatar mig själv och min familj kommenterar mitt utseende hej bup jag är en tjej som har väldigt sex i verkliga livet och inte i minecraft dåligt.
Finns det någon sådan diagnos eller fobi etc?Vågar inte berätta för BUP, hej, jag går till Bup och pratar.Jag är en tjej på 14 år som lidit av anorexia.Ibland så måste jag nästan använde hela min energi för Kan man söka hjälp på något annat sätt än via mottagning?Jag är en tjej på 14 år och är rädd för att jag har Depression.Jag har diagnosen BDD och ADD men jag tror inte att min fråga angår mina diagnoser.Avbryts behandlingen mitt i?En kroniskt sjuk och Har en väldig problematik med mat Hej!J Har inte fått den hjälp jag behöver hej jag har haft paniksyndrom och depression i flera år och har inte fått den hjälp jag behöver.Måste man komma på mötena med en förälder?Under hela min uppväxt har jag gått igenom motgångar.Det handlar oftast om att dom tycker att jag är lat eller att Social fobi eller blyghet?Men jag vill inte det jag vill bli Behöver hjälp och ångestdämpande nu Hej! .


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap