Main Page Sitemap

Sex och ätpinnar film på nätet


Så kolla era kvitton en extra gång innan ni går hem från mataffären!
Klart jag tackade jag.Nåväl, jag fick gilla läget här hemma istället.Sedan åkte jag hem och har alltså varit ute i ca 14 timmar idag.Han är veterinär och säkert en bit över.Man får ha sockerstopp ett tag för att tappa sockersuget och bryter man det får man börja från början.Det finns ju många modiga kvinnor där ute som kämpar/har kämpat emot sjukdomen och vunnit.Har man inte gjort lite revolt mot sina päron så blir man ju inte vuxen.Jag älskar öppna männniskor.Jag brukar på skämt säga till mamma att tuttarna är det bästa jag har ärvt efter henne.Ska bädda ner mig i soffan med en bra bok.Hettan är närmast olidlig.Det var dock så skönt att ligga och dra sig i sängen imorse så det var nära att jag blev kvar där, jag tvingade mig själv upp i sista minuten.
Jo, imorgon lördag får man allt vara flitig om man vill hänga med i ölnördsvängarna.
Hälften av oss har dem, andra hälften gillar dem.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap