Main Page Sitemap

Riktiga gay sex bekännelser


När dagen inte börjar så bra, kan jag spy cam hem sex tänka på vad jag tänker.
Jag tränar och tränar på det jag vill bli bättre på, Jag är i Babbas tankevärld och jag umgås med människor som är bra för mig.
Så småning om kom jag hem till familjen som precis avslutat sin frukost, bara att hugga in på bröd, ägg och annat gott som hör ett riktigt frukostbord till.Jag ville så gärna ha en FTF i Halmstad så jag kastade mig i bilen och drog iväg.Observatoriet i Gullbränna, burken var ännu inte loggad på nätet men när jag kommer fram finner jag två andra namn före mig i loggboken, de loggades flera timmar tidigare.Så fort jag stannade kom de och började svärma runt bilen, feta var de oxå med en kropp på.Be bubatanken dra åt helvete och invitera Babba till en mer gångbar tankeräcka.Denna cache är utlagd av en kollega och jag har hört mycket om den, tänkte det kunde vara kul att överraska honom genom att logga den Han blev dock mer än överraskad men det kommer jag snart till.I terapin rullas Assarsons tragiska liv upp.Eller tycker jag att Bubba, rösten som drar i en nedåtgående spiral, säger vuxen bög sex chatt gratis rendom chatt att jag inte ska komma här och komma och att Mr Gay world tävlingen kostade mig mer än den smakade?Slöa arbetare på Bregottfabriken, så småning om kom jag fram till den plats där Ursus burkar tog slut och danne100 s burkar tog över Inlandstrailen höll fortsatt hög kvallité med roliga avstickare åt höger o vänster.Utmärkelsen och de härliga upplevelserna och fina mötenena med 24 andra Mr gay deltagare från hela världen har överskuggat förlusten av Gallianorocken.Challange #69 50 FTF loggade.Jag stressade inte och hade inte för avsikt att ta några rekord annat än att jag tyckte det skulle vara kul om jag kunde slå förra årets 56 burkar.Laxvik, på eftermiddagen låg vi på stranden vid Laxvik, rastlös som man är kunde jag inte ligga särskillt länge utan gick på upptäcksfärd, ca 2 km senare hade jag loggat tre burkar var av en eartcache: slyngestenen, dessa blev mina sista tre innan det var dags.Man får ta till lite udda knep för att tillgodose sitt cachingbehov när ens vänner och familj inte delar detta intresse.Morgonstund har Guld i mund, så småning om bröt solen fram och motade bort all fukt, det hade varit mulet fram tills.På vilket sätt Walter, gör dig den här pissiga tanken dig till ditt bästa jag idag?Walter Heidkampf certifiserad coach i, dNCF och får ögon att rulla och hår att resa sig.En riktigt fet rotvälta!000 kroner stulen på hotellet.Särdal strand, morgonen därpå gick jag inte upp lika tidigt, tog sovmorgon till klockan 06 då väckarn ringde. .Speciellt familj och goda vänner vill jag tacka för att ni står ut med mitt burkletande.
Hade svårt att tro att denna skulle ha legat en månad utan att bli loggad, nej jag tänkte att man nog hade bytt loggbok, men byta loggbok redan efter bara en månad.
Det jag fokuserar på får jag mer.

Hade ännu inte ätit något och då hade jag ändå varit igång i sex timmar, ja det smakade riktigt gott!


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap