Main Page Sitemap

Mycket motsatta könen 2002 titta på online


mycket motsatta könen 2002 titta på online

De trillar boll vackert och effektivt.
Baren är sliten, billig och alltid smockfull så många hamnar utanför, på trottoaren, med glasen i hand.
Och då löper tanken till hundar.Jag påbörjar arbetet med en ny översättning, Elena Balzamos bok om Strindberg, Strindberg, visages et destin och får Tor Sjöberg i tankarna.Och så växer fantasin ut till små tevesändningar, små Babel i varje trappuppgång där man diskuterar kvaliteten och trovärdigheten i Trappa A:författarens senaste roman om trappuppgången: Min trappa eller varför inte?De ser ut att gilla den och återgår sedan till sitt arbete.21 februari, 2018 Jag får ett brev från CSN och öppnar det, viss om att det är årets inbetalningar som det handlar.Människan som gåta, tänker jag.Jag gillade city diner chatt rum henne från första stund: leendet, entusiasmen, den djupa lärdomen.En ytlig deckarförfattare, alltså?Men även inom vänstern används det, med glimten i ögat, som ett sätt att visa att man tassar på minerad mark, där sanningarna inte är självklara.Där, på kajen i Lissabon, när båten lägger ut för den långa resan till Sydafrika, föds Pessoa som författare på ett vis som påminner om Prousts: också han kastas ut ur barndomens paradis, om än mer brutalt.Kanske är det det, tänker jag, att jag inte känner mig välkommen och att jag, i så fall, själv måste spela arrogant och självsäker för att platsa i nåt av gängen och att jag inte orkar, inte i min ålder, spela någon annan än den.Och just när vi kommer upp på strandpromenaden ser jag en bil som påminner om Mariannes.Jag läser Göran Sonnevis senaste bok, Bok utan namn, en vidunderlig diktsamling där han får med allt: galaxernas säregna liv, de små blommornas, minnen från ett helt liv, en djupt ärlig, politisk självrannsakan, Tunströms död, andra vänner som gått bort, deras röster som lever kvar.En stund senare kommer det fram en svensk man och lustigt nog talar även han portugisiska.Axelsson presenterar mej på engelska: He is a writer from Malmö, on Bonniers too.En bokafton där Björn Ranelid också var med.TV är ett grymt och skoningslöst medium, tänker jag när jag ser henne i rutan.En värld är, just det, varje etta.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap