Main Page Sitemap

Gratis psykisk hjälp chatt


Jag är en tjej på 14 år som lider av ätstörningar ( anorexi med bulimiska inslag) depression, och självskadebeetende och har haft konta Borderline - ska man testa sig?
Ni sätter bar diagnoser hela jävla tiden!
Är det fara för mig?
Detta är inte på grund av personen snarare att hen m Känner mig ensam och stressig Hej!Jag har en fråga sexiga asiatiska live cam om det här med att må dåligt, jag är 16 år och har sedan kanske i sexan haft rätt så mycket ångest i perioder pågrund av en Gråter massor För ca 6 månader sedan mådde jag väldigt dåligt, skar mig och.Jag är inte nöjd med min läkare som skriv Hela min vardag kretsar kring mat Hej!Hej, under den senaste månaden har jag börjat tänka mycket på min vikt.Jag har några Deprimerad i ett år och får inte rätt hjälp av BUP Jag är just nu i en kris, jag vet inte alls vad jag ska göra. .Jag känner mig hela tiden väldigt uppstressad, har oro, eller nåt.Jag känner mig nere hela tiden, jag är omotiverad, och jag.Jag har blivit mobbad för min hudfärg sedan jag gick i 4/5:an och nu går j Blir sparkad och slagen Hej, jag är en tjej på 11 år som hatar mitt liv.De jag berättat för har sagt att jag ska prata med kuratorn eller psykolog men sånt hjälper inte Jättesvårt att prata om det i verkligheten.Känner mig jätte konstig och äckl Mitt problem är att jag är särbegåvad Mitt problem är att jag är särbegåvad.Jag har haft kontakt med bup gick dit max två till tre gånger eftersom jag har tvångshandlingar, självmords planer, Kan inte lita på vården All tvång i vården har totallt förstört min tillit och vilja att bli behandlas.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap