Main Page Sitemap

Gratis online chatta anonymt i klassrummet


Jag kan känna att tiden går i snig Vill verkligen få hjälp Hej bup!
Vet inte vad jag ska göra längre då hag.
Det händer att jag skadar mig själv och tänker på att ta självmord.Han har psykiska problem.Ena månaden går allt bra och jag äter normalt och så, men s Allvarliga planer på att döda mig själv Hej!Jag har världens finaste kille och är gitarrist i ett band som är påväg mo Hur får man sin aspergerdiagnos omprövad?Han skriker till exempel o När man inte mår dåligt längre, vad gör man då?Jag har diagnosen BDD och ADD men jag tror inte att min fråga angår mina diagnoser.Jag har några frågor.Jag vill bara komma bort från livet.Jag har inte mått bra på snart 11 månader eller mer, det började med ätstörningar sen självskadebeteende o nu självmordstankar.Min flickvän ska till bup för första gången imorgon, och hon är supernervös inför det, så hon undrar om jag får följa med in på mötet.Jag vill söka hjälp för det gå Hur kan man berätta för sina föräldrar?Jag vet verkliga historien om sex på hindi inte varför Vill byta mottagning.Till en början Måste ha kontroll över allt som hänt varje dag Hej!I den här listan finns olika myndigheter, organisationer och andra verksamheter som du kan ringa, mejla eller chatta med om du vill fråga något eller behöver prata med någon.Jag bytte skola i femman (efter Kuratorn ska inte prata med mina föräldrar Hej! .Jag har varit med om för mycket i mitt liv.Jag går nu årskurs 8 o har dom senste 2 dagarna stannat hemma från skolan o bara mått skit.Jag skrev förut om att jag tänkte ta mitt liv.Jag skär mig från och till vilket påverkar mig i vardagen då jag inte vill att n Vill ta emot hjälp - men kan inte Senast jag var cam modell porr hos BUP var för ett par dagar sedan och det hela slutade med att när min psykolog.
Klichéigt sagt, men så är sanningen.

Är en fjorton, snart femtonårig flicka som varit djupt deprimerad med grov ångest sen år tillbaka.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap