Main Page Sitemap

Gratis chatt radnummer för män


gratis chatt radnummer för män

Kan jag gå till nåt ställe utan mammas tillåtelse?
Jag gick hos er ett tag och var nära på att starta upp en behandling.
Jag har äntligen blivit bedömd med populära chat-rum på nätet en depression och ska snart få träffa en läkare för att kolla på antidepressiva.Ugh jag vet inte hur jag ska börja det här men.Jag mår inte bra, har ingen ork till ngt, blir teen flickor betning på cam irriterad på allt möjligt, vad ska jag göra?Jag vill inte ha det så här längre.Ja e bah fett ledsen, vet nt om det beror på att ja har jätte ont i knät men tar tabletter för det som nt hjäl Hatar mig själv och min familj kommenterar mitt utseende hej bup jag är en tjej som har väldigt dåligt.Först flydde jag från ett krigsdrabbat land när jag var fem.Jag har varit nedstämd ett tag.Det enda jag vet är att jag mår dåligt och har gjort det under en ti Mobil när man blir inlagd på BUP?Hej, jag mår jätte dåligt.Tänker på att ta självmord ibland är det någonting som har med depression att göra?Jag är en tjej på 14 år som lidit av anorexia.
Jag har haft kontakt med bup i cirka 6 månader nu och jag sitter fast.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap