Main Page Sitemap

Ddgl cam tjejer


Mari Lundbladh på Massagegaraget.
Jag ska tillbaka till Phoenix spy cam väldigt blyg ovilliga att röra snopp porr om en vecka för min tävling som går där.
Som golfare blir det ofta justeringar som måste göras, och Ninni är otroligt duktig på det hon gör och jag går alltid nöjd därifrån.
Det är liksom det här vi tränar för, alla timmar, allt slit och sedan äntligen få kliva upp på första tee, då det är dags!Domarna kom överens om att det stämmer och hade inget annat val än att åka och berätta för Lexi under tävlingen.Nystart kan innebära nya rutiner, gamla rutiner som behöver en kick i rätt riktning, en flytt, ett miljöombyte, jaa you name.Det är viktigt att komma härifrån ibland och få distans på det hela.Om detta ska vara tillåtet så tycker jag det måste till speciella regler.Jag hade även träning med min putt-coach igår, Mark.Allt ifrån flygbiljetter, till logistik, till vilka familjer jag ska bo hos och när under säsongen.Min kropp och knopp tycker det ska bli VÄldigt skönt att komma till värmen och hem för att träna på hemmaklubben, jobba på det som behöver slipas på i mitt spel, men även kunna tillåta mig gratis chatt-tjänst för gaming att vila och återhämta för nästa swing av tävlingar.Ni kommer lämna Mari nöjda, troligtvis lite chockade om hur mycket bättre ni känner er efteråt.Min första gång i, san Fransisco den här veckan och jag Älskar den här staden!Den här veckan är jag ledig från tävling för att med start nästa vecka spela 3 tävlingar på raken på västkusten.Många här över föredrar väst framför öst.En fantastisk kvinna som är otroligt kunnig och som jag känner mig trygg med!Första tävlingen är nästan på hemmaplan, ungefär en timme utanför Orlando, men jag kommer bo på plats just för att komma in i alla rutiner igen.Denna person, som enligt mig har alldeles för mkt fritid har alltså suttit hemma i tv-soffan och studerat slag för slag, mailat in till lpga och sagt att domarna bör titta på detta.Kan tipsa er om Mari om ni behöver få ordning på kroppen.Efter alla golfrundor, alla bilresor, alla flygturer och alla gympass är kroppen ganska så sliten Ett ypperligt tillfälle för mig att gå till min massör, kiropraktor samt även spendera tid i floatingtanken.Det har varit en månad fylld med resor, olika golfbanor, olika värdfamiljer, olika sängar och alla sorters väder.Golfens värld var minst sagt upprörd igår, vi spelare förstår inte hur personer kan göra så, samt är alla och då menar jag alla extremt imponerade av hur Lexi hanterade situationen och hur hon fightades enda in i mål.Inte den naturliga vägen att gå, men jag har gått min egen väg och nu har även förbundet sett mig och den vägen.
En perfekt återhämtning för både kropp och knopp.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap