Main Page Sitemap

Chattar på skype


chattar på skype

Men aja som ni kanske vet så ska jag vara med Melissa ska till CRT och handla lite julklappar till djuren och jag ska handla spån, mat och sand men aja nog med det.
Jag vet ej när hon kommer men vem bryr sig.
Så där /Nova Hej nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva men får väll hitta på nått:P Okej just nu så skulle jag egentiligen simmat men eftersom att min syrra hade gått hem från skolan idag för att hon mådde dåligt(jag skulle följa.
Ingen kommenterar ju typ tråkit att ha en blogg när ingen t var senaste riktiga indiska hirgins första gången sex ganska många som kommenterade fön nu, nej det gör ni verkligen inte.Men jag skriver mera senare.Och tack för att ni n jag acksepterade inte alla kommentarer eftersom några inte var så vänliga.Har inte så mkt att skriva, ska snart ut med n aja idag så ska jag vara med en kompis.Men aja modelen ör olympus och den är 14 megapixel!Haha han sitter på pungen /Nova, hej ja just nu så är jag inne på fb och typ chattar med Yandeh.Har inte ätit någon frukost ännu men får väll ta och göra d har ni ätit till frukost i fall ni har ätit?Du bekräftar dessutom att du uppfyller åldersgränserna.Men idag så ska jag vara med Carro.Vakna typ tjugo i 8, så jag satte mig vid datorn och läste bloggar och gick in på Facebook men det var ingen som var inloggad.Men ni som skrev dumma kommentarer eller ja inte så vänliga kommentaraer vet det själv, eftersom ni kan se att era kommentarer inte n här kommer bilder i alla fall.Det kommer bli jätte kul Kommer inte ihåg vad den heter men får väll fråga då Men aja nu så ska jag nog äta lite dan borsta håret och dusha.
Detta är Alice alice igen här är min lilla Alva som kommer få stanna kvar här.Mitt älskade marsvin Ellie är på bilden, som tyvär är död hon blev.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap