Main Page Sitemap

Ana kompis chatt rum
ana kompis chatt rum

Se hela inlägget » 12 juli, :03 Är det någon mer som kan relatera; klockan börjar bli sent på kvällendagen har varit fullspäckad med härliga aktiviteter, man ligger där i soffan.
Kom igen nu mina bästa rimmarfantaster, låt mig höra era härliga julrim och vilken guldgruva detta kommentarsfält kommer att bli för oss alla, till julens Skincity klappar!Ta chansen och bli en vinnare till dessa 5 st smaskiga kit!Låt oss prata lite om det.Minns ni vår tävling med julrimmen från förra året?Jag älskar ert engagemang och att få svara på era frågor och få skriva och det jag brinner för allra mest.Julkitten finns begränsat antal, så har du rimmat om ett julkit och den har tagit slut när tävlingen avslutas, så kommer du att få välja en annan vinst.).Självklart är det så att om ens partner har ett upprepat mönster av svek, är det bara en sak som gäller: lämna!Massor av underbara rim kom in!Någon som känner igen sig?Ökad kontroll känns kanske bättre för stunden, men det bygger inte ett helt och lyckligt förhållande.Jag vet verkligen att ni kan och det ska bli så roligt att få läsa alla era skapelser som kommer in här i kommentarsfältet.Vill ni ha mer fakta, mindre text, mer bilder?Se hela inlägget » 7 juli, :40, vattenresistent solskydd!Jag skulle vilja veta vad ni vill läsa mer om här på bloggen i höst?Nu är det dags för mig att.Men kroppen orkar bara inteär det någon mer som känner igen sig?Ni är heeelt fantastiska och vilka härliga, roliga och fyndiga rim som ni skickade.

Om du för tio år sedan frågat mig vad jag skulle ge för råd till någon som blivit utsatt för otrohet, eller om jag själv fått smaka på den bittra erfarenheten, hade svaret kort och gott blivit: lämna förhållandet och titta inte i backspegeln!


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap