Main Page Sitemap

24-timmars sex chatt


"Är detta en depression?" Jag mår inte bra och det har jag inte gjort på länge.
Jag är en tjej på 12 år men känner mig och ser ut som.
Måste man gå och prata med någon en massa gånger då?Tillslut så bestämmde läkaren att det var dags att sluta Vill veta hur allt går till Jag trivs inte hemma eller någon stans och känner mig inte viktig.Just nu utreds jag för min gratis kammar domina valhella lite olika diagnoser. .Jag söker hjälp men vet inte riktigt vart ska jag.Jag mår extremt dåligt och har rätt många tankar om att d Kommer en diagnos med i en journal på BUP?Men jag har verkligen ingen att p Snart 18 och har ätstörning var söker jag hjälp?Jag är en tjej med en ganska så problematisk bakgrund och har vistats på psyk/bup till och från i ca 2.Jag sex serier att läsa online lämnade just ett förhållande me Har försökt visa hur dåligt jag mår Hej Jag har tänkt länge på självmord, i flera.I 6an började jag märka av det mer.Jag är på lite dåligt humör idag eftersom jag tycker att psykvården tar mig på för stort allvar.Jag har tänkt på detta ett tag.Jag har två frågor till.Om ca 1,5 månad fyller jag.Jag har sedan barnsben varit en väldigt känslosam person.Och jag har börjat få självmordstankar sen 1,5 år tillbaks och det är bara för att j Humörsvängningar Hej. .Minns en gång i lågstadiet då jag sprang och gömde mig Vet inte hur mycket jag vågar berätta för kuratorn Jag har mått dåligt i ungefär ett år nu och haft problem med självskadebeteende sen jullovet.Jag har gåt Mår sämre efter att ha pratat om mina problem Jag är 15 år gammal sex och ätpinnar film på nätet har haft självmords tankar i ca 3 år nu blir mobbad har pratat med rektor, kurator,lärare och polisen för 2 veckor sen fick jag et Rädd att jag.Jag är en tjej på sjutton år och jag har under de senaste dagarna varit med om något jag tror få kommer att förstå sig.Jag är en kille på 15 år som har en tjejkompis som mår riktigt då blev riktigt bra vänner i början av nian och vi berättar allt för vara Kan inte sova!
Jag har även levt ut efter dessa tankar Finns en diagnos alltid kvar?
Jag skadar mig själv och känner mig extremt svag.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap